Happy spa 2

De Happy spa 2 is een unieke vierkante spa. Een onmisbare spa voor geliefden. Deze spa is zeer ruim en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met de 2 ligplaatsen tegenover elkaar is het heerlijk om gezellig te praten en te genieten samen. De Happy spa 2 is voorzien van 2 ligplaatsen tegen over elkaar, met een relax en omhullende massagestand. Daarnaast is het mogelijk om eventueel de opties: comfort, onderhoudskit en trap bij/na de aankoop van de spa aan te schaffen. De optie tot versterkte isolatie is slechts vooraf de productie mogelijk. De Happy Spa 2 beschikt over kleurentherapie, een Gecko toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de Happy spa 2

Happy spa 3

De Happy spa 3 is een unieke vierkante spa. Een compacte spa voor stadsbewoners. Dacht u niet genoeg plaats te hebben voor een spa bij u thuis? Geniet met dit ultracompacte model van mooie ontspannen avonden bij de lichtjes van de stad. De Happy spa 3 is voorzien van 2 zitplaatsen en 2 ligplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of omhullend. Daarnaast is het mogelijk om eventueel de opties: comfort, onderhoudskit en trap bij/na de aankoop van de spa aan te schaffen. De optie tot versterkte isolatie is slechts vooraf de productie mogelijk. De Happy Spa 3 beschikt over kleurentherapie, een Gecko toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de Happy spa 3

Happy spa 4

De Happy spa 4 is een unieke vierkante spa. Een onmisbaar onderdeel van het gezin. Hier zullen uw kinderen weg van zijn. Dankzij de perfecte afmetingen heeft deze spa genoeg ruimte om iedereen rustig te laten ontspannen. Ideaal voor zonovergoten middagen en alle vrolijke momenten. De Happy spa 4 is voorzien van 4 zitplaatsen en 1 ligplaats met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, dynamisch of omhullend. Daarnaast is het mogelijk om eventueel de opties: comfort, onderhoudskit en trap bij/na de aankoop van de spa aan te schaffen. De optie tot versterkte isolatie is slechts vooraf de productie mogelijk. De Happy Spa 4 beschikt over kleurentherapie, een Gecko toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de Happy spa 4

Happy spa 5

De Happy spa 5 is een unieke vierkante spa. Comfort ten top! Samen de tijd nemen en relaxen met vrienden is heerlijk. Deze spa staat garant voor gezelligheid en comfort. De Happy spa 5 is voorzien van 5 zitplaatsen en 1 ligplaats met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om eventueel de opties: comfort, onderhoudskit en trap bij/na de aankoop van de spa aan te schaffen. De optie tot versterkte isolatie is slechts vooraf de productie mogelijk. De Happy Spa 5 beschikt over kleurentherapie, een Gecko toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de Happy spa 5

Happy spa 6

De Happy spa 6 is een unieke ruime vierkante spa. Wellness is ruimte. Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa ruimte te over is. Iedereen vindt er een plek en kan naar wens zitten of liggen. De Happy spa 6 is voorzien van 4 zitplaatsen en 2 ligplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om eventueel de opties: comfort, onderhoudskit en trap bij/na de aankoop van de spa aan te schaffen. De optie tot versterkte isolatie is slechts vooraf de productie mogelijk. De Happy Spa 6 beschikt over kleurentherapie, een Gecko toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de Happy spa 6