De spa’s van Kinedo staan garant voor leuke en ontspannende momenten

Al vanaf het begin van het ontwerp denken de ontwikkelingsteams van Kinedo met u mee. Denk hierbij aan: comfort, ergonomie, afwerkingen van hoge kwaliteit en ideaal geplaatste sproeiers in uw spa.

Over alles is nagedacht om van uw spa een uitzonderlijk product en uitstekende investering te maken. Uw spa is een technologisch hoogstandje en past zich perfect aan aan uw wensen en behoeften. De sproeiers richten zich op specifieke zones van uw lichaam. U kunt kiezen uit verschillende soorten massages, van zacht tot aan intens. Al uw wensen kunnen vervuld worden.

”Sublieme en gerichte ontspanning”

Voortman Spa & Kinedo zetten uw welzijn op de eerste plaats

Kinedo werkt daarom vanaf de eerste ontwikkelingsfase samen met fysiotherapeuten om precies te bepalen wat de beste locaties van de sproeiers zijn en om de kracht van de stralen zo goed mogelijk te regelen. Dankzij deze expertise kan Kinedo zich voortdurend innoveren en biedt unieke, perfect ergonomische en volledig omhullende posities in de spa’s aan. Er zijn zelfs verschillende soorten van therapie mogelijk bij een Kinedo spa. De eerste optie is de muziektherapie van Kinedo. Optimaal genieten in uw spa terwijl u naar de nummers van uw favoriete afspeellijst luistert. Sluit uw apparaat aan met Bluetooth en geniet van heerlijke muziek.

De tweede optie is de kleurentherapie van Kinedo. Breng kleur in uw leven met de ledverlichting van de Kinedo spa’s. Opwekkende kleuren, verrassende reflecties, kortom een spectaculair spel van schaduw en licht. Er zijn enorm veel mogelijkheden met de verlichting van Kinedo. Kies bijvoorbeeld voor een rode kleur, een krachtige en stimulerende kleur om al uw kwaaltjes te bestrijden. Of kies voor blauw om echt een gevoel van innerlijke rust te ervaren. Kleuren stimuleren de zintuigen en hebben bovendien een heilzame werking. Dankzij deze twee therapieën ontspant u volledig en is de spa echt zijn investering waard.

Opties

Verfraai uw spa met de verschillende opties voor extra comfort. Een makkelijke manier om nog meer te genieten van wellness momenten in uw spa.

 • Trap

  Eenvoudig in uw spa stappen met een praktische trap. De trap is van synthetisch hout en kan dus niet rotten. Extra veilig dus. Verkrijgbaar in twee kleuren; kersenrood of donkergrijs. Niet alleen heel erg praktisch maar ook qua design een toevoeging aan je spa.

 • Comfort

  Extra instapcomfort dankzij de trapleuning. Het bankje is ideaal om even op te zitten en is tevens geschikt om bijvoorbeeld handdoeken op te leggen.

 • Warmtewisselaar

  Rust uw spa uit met een warmtewisselaar om het energieverbruik zo goed mogelijk te beheersen. Wanneer u de warmetewisselaar aansluit op het bestaande verwarmingssysteem, wordt de verwarmingstijd 3 keer korter.

 • Onderhoudskit van Kinedo

  Uw spa makkelijk onderhouden dankzij de wateronderhoudskit. Eenvoudig en tijdbesparend. Zorg ervoor dat je spa altijd schoon is. Met de onderhoudskit hoef je niet elke dag om te kijken naar je spa en houd je de kwaliteit van het water goed en hygiënisch.

 • Versterkte isolatie

  Beperk uw impact op het milieu en kies voor een spa met versterkte isolatie. Hierdoor verlaagt u uw energiekosten. Bovendien draagt het ook bij aan de milieuvriendelijkheid.

 • Wifi

  Bedien via Wifi uw spa op afstand. Sluit uw mobiele apparaten aan op uw spa. Zo kunt u door middel van uw smartphone of tablet uw spa bedienen.

Kies voor een hightech spa

Kinedo heeft drie verschillende bedieningspanelen ontworpen. Met de bedieningspanelen kunt u de waterbehandeling, de waterfilterparameters, de temperatuur, de massageprogramma’s, de kleur van uw spa en nog veel meer bedienen.

K300

K300 is het bedieningspaneel met de minste functies. De K300 is speciaal ontworpen voor de Happy spa´s en de Magic spa+. Daarmee valt de temperatuur van de spa in te stellen, de jets te activeren en het activeren van de kleurentherapie.

K500

K500 is een bedieningspaneel die een uitgebreidere optie aan functies kent. De K500 is geïnstalleerd op de A200, R200 (Relax- en Relax Turbo-uitvoering), A300, A400, A500, A600 en A700 (op de relax-uitvoering). Het K500 bedieningspaneel kent dezelfde functies als de K300, met als extra’s het instellen van het automatisch reinigen van de spa en het activeren van afzonderlijke groepen jets.

K1000

K1000 is het meest innovatieve bedieningspaneel en beschikt over een touch screen. Dit bedieningspaneel is beschikbaar op de Relax Turbo-uitvoering van de A300, A400, A500, A600 en A700. Het uitgebreide bedieningspaneel heeft de meeste opties en is eenvoudig te bedienen. Het bedieningspaneel beschikt over de standaard opties zoals het activeren van de kleurentherapie, activeren van jets of het bepalen van de temperatuur. Daarnaast kunnen er via dit bedieningspaneel allerlei extra functies beheerst worden. Voorbeelden hiervan zijn een onderhoudsreminder, een colour chart voor de kleurentherapie (keuze uit diverse kleuren) en automatische waterbehandeling.

Goede beheersing van het verbruik dankzij de goede isolatie van Kinedo

Bij Kinedo beseffen ze dat uw spa niet alleen een goede investering is, maar ook veel energie kan verbruiken. Om het warmteverlies te beperken, is de kuip van alle Kinedo producten bekleed met een bepaalde schuim (polyurethaanschuimplastic) en worden de producten geleverd met een 9 cm dikke thermische kap. ‘’Op die manier houdt u uw budget en uw impact op het milieu onder controle. ‘’

Wanneer u kiest voor de optie van versterkte isolatie, dan kiest u voor een spa die extra is uitgerust met panelen in composietmateriaal en polyurethaanschuim, dit alles om de standaardisolatie te optimaliseren. Milieuvriendelijk ontspannen! Want uw energieverbruik is 30% lager, dit is wel het overwegen waard.