3 types spa’s van Kinedo

Happy Spa

De Happy spa is een speciaal ontworpen serie met alle unieke kwaliteitsaspecten van de Kinedo spa’s in een basis pakket. Dit houdt in dat de spa’s uitgerust zijn met een standaard aantal jets en een witte kuipkleur. Daarnaast is keuze tot diverse omkastingen wel mogelijk bij de Happy spa’s.

De spa’s zijn beschikbaar met 2, 3, 5 of 6 zit- en ligplekken. Verder beschikken de modellen over een spot voor kleurentherapie, afsluitbare thermische kap om warmte vast te houden, een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel, ozonator en mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Mogelijke opties op de spa’s zijn voor/na aankoop het comfort pakket, de onderhoudskit en een trap. Vooraf de productie is het mogelijk om de spa te laten produceren met een extra isolerende laag.

Bekijk de Happy spa’s

Spa op maat

De spa’s op maat worden speciaal ontworpen om zo veel mogelijk naar uw behoeften en wensen te conformeren. Zo kunt u de kuipkleur, soort omkasting, opties in jets mogelijkheden en natuurlijk de grootte van de spa bepalen.

De spa’s zijn beschikbaar met 2, 3, 5 of 6 zit- en ligplekken. De modellen zijn tevens mogelijk met design optie: met verlichte keuzeschakelaar, venturi-stroommeter en een kleurentherapiespot met geïntegreerde waterval.  Dit is exclusief voor de spa op maat!

De modellen beschikken over alle technische snufjes die van toepassing zijn op de Happy spa’s. Bijvoorbeeld de afsluitbare thermische kap om warmte vast te houden en een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel. Daarnaast bestaan deze luxere spa’s uit een groter aantal jets, massagepompen en nog meer voorzieningen om u compleet te laten ontspannen.

Alle opties zijn mogelijk bij aanschaf van een spa op maat. Voorbeelden zijn het comfortpakket, de versterkte isolatie en exclusief op de spa op maat wifi & bluetooth.

Bekijk de Spa’s op maat

Magic Spa+

Neemt u graag een bad om te ontspannen? Ontdek dan zeker de heilzame werking van een masserende spa in een uiterst compact, installatieklaar formaat. Plezier zonder gedoe… Een droom! Verkrijgbaar met de hoofdeinden links of rechts

Bekijk de Magic Spa +