Over ons

Wie is Voortman Spa?

Voortman Pesse is de eerste Nederlandse dealer van de Kinedo spa’s. Hoogwaardige kwaliteit van de producten bij Voortman staan hoog in het vaandel. Deze gewenste kwaliteit vinden wij ook zeker terug bij de spa’s van Kinedo. Het ontwerp en de productie van de spa’s vinden plaats in Frankrijk en zijn van hoge kwaliteit. Omdat Voortman staat voor kwaliteit kunnen wij dit ook onze klanten garanderen. Daarom passen de spa’s van Kinedo perfect bij Voortman.

Over ons

Sinds 2014 is Albert Staal de eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Buitenleven. Sindsdien heeft Voortman een enorme groei doorgemaakt. Waar Albert eerst zelf vooral bezig was met het verkopen van sanitair en Hennie de administratieve taken op zich nam, is het inmiddels een waar familiebedrijf geworden! De afgelopen jaren zijn Aljan, Géranda en Julian erbij gekomen en zij zijn inmiddels absoluut onmisbaar. Ook is er een afdeling bij gekomen die het hele buitenleven verzorgd, deze word gerund door specialist Arno.

Ons team

Ons gehele team is dé drijvende kracht achter Voortman, het nummer één doel is iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Dat betekent dat er goed wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant, het nakomen van afspraken én het leveren van topkwaliteit. En dat al vele jaren lang! Bij Voortman Pesse is het team misschien wel de grootste trots, samen steeds weer verder groeien en ontwikkelen. Prachtig om iedere dag weer te zien!

Onze werkwijze

Onze spa’s zijn van hoge kwaliteit. Voortman Spa biedt u het merk Kinedo aan.
Een spa is niet alleen een plek waar uw lichaam even helemaal kan opladen, maar ook een plek die u samen kan delen met vrienden of familie.
Wij geven u graag advies over welke spa het beste bij uw wensen past.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom.
U bent van harte welkom in onze showroom te Pesse, Drenthe. Hier ontdekt u een aantal spa’s uit ons assortiment. U kunt onze spa’s zelfs droog uitproberen! Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met onze Kinedo adviseurs. We bespreken de mogelijkheden graag met u.