A200

De Kinedo A200 spa is een unieke vierkante spa voor intieme momenten. Ideaal voor zowel binnen als buiten. Deze uiterst compacte spa heeft 2 mooie tegenover elkaar liggende plaatsen. Perfect voor een goed gesprek of om gewoon van elkaar te genieten. Een buitengewoon concept. De A200 heeft 2 ligplaatsen tegen over elkaar, met een relax en omhullende massagestand. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A200 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A200

R200

De Kinedo R200 spa is een unieke ronde spa. De ronde vorm stimuleert gesprekken, het toppunt van gezelligheid. De R200 is voorzien van 5 zitplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontsnappend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de R200 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de R200

A300

De Kinedo A300 spa is een unieke vierkante spa. Deze spa is verrassend veelzijdig. Of u nu met 2 of 3 personen bent, de spa past zich aan. De A300 is voorzien van 2 zitplaatsen en 2 ligplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld opwekkend of omhullend. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A300 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A300

A400

De Kinedo A400 spa is een unieke vierkante spa. Deze spa is een bestseller van Kinedo én een slimme combinatie van ruimte en functionaliteit. De kinderen hebben de ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect! De A400 is voorzien van 4 zitplaatsen en 1 ligplaats met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A400 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A400

A500

De Kinedo A500 spa is een unieke vierkante spa. Deze spa is subtiel aangepast aan ieders rondingen. De ergonomische know-how van de Kinedo-experts is ingezet voor nog betere wellness. Wat wilt u nog meer? De A500 is voorzien van 5 zitplaatsen en 1 ligplaats met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A500 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A500

A600

De Kinedo A600 spa is een unieke vierkante spa. Ga voor extra groot! In deze XXL-spa is er plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht. De A600 is voorzien van 4 zitplaatsen en 2 ligplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A600 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A600

A700

De Kinedo A700 spa is de eerste spa met het wateroverloopprincipe. Het waterpeil wordt automatisch aangepast en de A700 spa heeft een geïntegreerde zandfiltering. Randloos voor grenzeloze wellness. Doordat de A700 spa geen rand heeft, kunt u nog meer genieten van het uitzicht. De A700 is voorzien van 4 zitplaatsen en 2 ligplaatsen met elk een specifieke massage zoals bijvoorbeeld ontspannend, opwekkend of dynamisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de productie van de A700 een aantal uitbreidopties te verwerken in de spa. Hierdoor wordt de spa nog beter afgestemd op uw wensen en behoeften. De spa beschikt over kleurentherapie, een Gecko-toetsenbord, thermische kap om warmte vast te houden en een mechanisch gelast zelfdragend frame wat de kwaliteit van de Kinedo spa’s benadrukt.

Bekijk de A700